Salli  I   Sallin tulokset  I   Sallin kuvagalleria

In memoriam...

Salli © Päivi Kuusisto

Salli pähkinänkuoressa

Kesselin Burleski Bessie
FIN12481/98 B/B | Syntynyt 24.1.1998 Helsingin Ruoholahdessa
Nukutettu ikiuneen 3.8.2012 Helsingissä
<

Sukulaisuussuhteet:
- isä: V-90 Tonnytimmysson
- emä: V-01 Korindal Keshia
- sisarukset: Kesselin A- & B-pentue 1+10
- jälkeläiset: Ainstainin A-pentue 2+3
- kasvattaja: Susanna Berghäll kennel Kesselin

Harrastukset: fasaanien hätyyttely, näyttelyt, agility, toko & kaverikoiratoiminta

Salli KoiraNetissä

Aivan taivaan tällä laidalla on paikka nimeltä Sateenkaarisilta.

Lemmikit, jotka ovat olleet täällä jollekulle erityisen läheisiä, menevät kuoltuaan Sateenkaarisillalle. Siellä on kaikille rakkaille ystävillemme niittyjä ja kukkuloita, joilla ne voivat juosta ja leikkiä yhdessä. Ruokaa, vettä ja auringonpaistetta on yllin kyllin, ja kaikilla ystävillämme on lämmintä ja mukavaa.

Kaikki eläimet, jotka ovat olleet sairaita ja vanhoja, saavat takaisin terveytensä ja elinvoimansa; loukkaantuneet ja vammautuneet parantuvat ja tulevat jälleen vahvoiksi, juuri sellaisiksi, kuin ne ovat muistoissamme ja unelmissamme menneistä päivistä ja ajoista. Eläimet ovat onnellisia ja tyytyväisiä. On vain yksi pieni asia: kukin niistä kaipaa jotakuta hyvin rakasta, joka niiden täytyi jättää jälkeensä.

Ne kaikki juoksentelevat ja leikkivät yhdessä, mutta tulee päivä, jona yksi yhtäkkiä pysähtyy katsomaan kaukaisuuteen. Sen kirkkaat silmät ovat jännittyneen tarkkaavaiset; sen innokas ruumis värisee. Yhtäkkiä se alkaa juosta pois ryhmän luota lentäen yhä nopeammin yli vihreän ruohon.

Se on havainnut sinut, ja kun sinä ja rakas ystäväsi vihdoinkin tapaatte, te pysyttelette yhdessä riemukkaina jälleennäkemisestä ettekä koskaan enää eroa. Iloiset suudelmat satavat kasvoillesi, kätesi hyväilevät taas rakasta päätä ja katsot vielä kerran lemmikkisi luottavaisiin silmiin, jotka niin kauan olivat poissa elämästäsi, mutteivät koskaan poissa sydämestäsi.

Sitten te ylitätte Sateenkaarisillan yhdessä...

Salli kuoren ulkopuolella

Salli on pysynyt terveenä koko ikänsä, eläinlääkärissä on käyty vain rokotuksilla silloin tällöin.

Salli on ensimmäinen kanakoirani. Sen kanssa on pienestä pitäen touhuttu monia asioita, ja se on hyvin pysynyt menossa mukana. Tai minä olen pysynyt Sallin menossa mukana ;). Tottelevaisuutta aloimme harjoitella tietenkin pienestä pitäen, kilpailuihin oli itsellä vaan kynnys liian korkealla. Agility tuli kuvioihin pentuiän jälkeen, ja siinä olemme kilpailleet 3-luokkaan asti. Näyttelyissä olemme käyneet aina välillä, Sallilla on kaksi sertiä kasassa. Metsästyspuolella Salli on ollut vähän harjoituskappale, se toimii mukavasti avanssiin asti, joka menee useimmiten komeasti pitkäksi. Kaer-kokeisiin lähteminen on ollut itselle myös pitkään korkean kynnyksen takana. Uusin aluevaltauksemme on kaverikoiratoiminta. Kävin joitakin vuosia sitten Kennelliiton kaverikoirakurssin, jonka jälkeen olemme käyneet vanhainkodeissa vierailuilla. Salli on erittäin ihmisrakas, eikä se omasta mielestään saa ikinä tarpeeksi rapsutuksia, joten se luonnollisesti pitää hommasta.

Kokonaisuutena Salli on ollut juuri sitä, mitä halusinkin bretonia ottaessani. Tietysti sitä aina miettii, mitä asioita olisi voinut tehdä toisin, mutta sellaistahan se on aina ensimmäisen (tai toisen) koiran kohdalla.

Suku

Kesselin Burleski Bessie

V-90
Tonytimmysson
PMV-86
Timmy
Fin mva V-79
Caesar
Pipsa
Veera Storeskas s g Jekku
Beatrice
V-01
Korindal Keshia
PMV-97 V-95
Rambo
Jami
Sissi
Korinda Lati
Cora de la Vincenterie
Hanna-Mari Kinnunen   I   Vesikkotie 10 D, 01450 Vantaa   I   040 754 1737   I   hm.kinnunen@ainstainin.fi